DIRLJIVO

Bekamovi "rastopili" obožavaoce snimcima s odmora

Dejvid i Viktorija Bekam

Story.hr

19.8.2018

Viktorija (Victoria) i Dejvid Bekam (David Beckham) nerijetko svoje brojne obožavaoce na društvenim mrežama uveseljavaju fotografijama iz svog privatnog života, a svojim posljednjim objavama izazvali su pravo oduševljenje.

Naime, bračni par se sa svoje četvero djece trenutno nalazi u Indoneziji na otoku Sumba, a tamo su posjetili lokalnu školu i fotografirali se s djecom koja ju pohađaju.

Kako je Viktorija napisala uz fotografije, tamo su vrijeme provodili pomažući djeci učiti engleski jezik te su s njima igrali zabavne igre. Dejvid i Viktorija poznati su po svom humanitarnom radu, ali fotografije ozarenih lica djece u Indoneziji, kao i njihove interakcije s Harper, Romeom, Bruklinom (Brooklyn) i Kruzom (Cruz), obožavaoce su doslovno oborile s nogu.

Tako je Viktorija u samo nekoliko sati prikupila više od pola miliona lajkova za fotografije, a komentari oduševljenih obožavalaca nizali su jedan za drugim.


Prije ove destinacije, Bekamovi su uživali na otoku Baliju, gdje su se Dejvid i njegova kćerka miljenica, sedmogodišnja Harper te 13-godišnji sin Kruz, između ostaloga, s ocem okušali i u gastro izazovima, a njihove pokušaje spremanja hrane i uživanja u njoj iskoristio je kako bi se našalio pa je na jednoj od fotografija dodao sličicu slavnog chefa Gordona Ramzeja (Ramsey) i tako ukazao na 'kulinarski talent' svoje djece.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.