INSPIRATIVNO

Poslali ga kući sa sedam dolara u džepu, a danas je drugi najplaćeniji glumac svijeta

Izbačen iz kanadskog nogometnog kluba

Dvejn Džonson

Index.hr

4.9.2018

Dvejn Džonson (Dwayne Johnson) The Rock progovorio je o najtežem razdoblju u životu, kad je pao u depresiju nakon što je izbačen iz kanadskog nogometnog kluba u američkom nogometu.

- Nije lako za procesuirati, ali naši najveći i najvažniji snovi koji se ne ostvare često su najbolje što se nikad nije dogodilo - napisao je drugi najplaćeniji glumac svijeta uz snimku sa seta svog novog filma, "Jungle Cruise".

- Prije nego što su me pozvali na set, pogledam gore i vidim utakmicu CFL-a (Canadian Football League) na svom TV-u - kazao je Džonson, te dodao "I shvatim da je to isti teren na kojem sam ja igrao kad sam bio u CFL-u".


Zatim je pogledao još malo bolje i shvatio da na TV-u vidi Volija Buona (Wally Buon), istog čovjeka koji je njega trenirao, a koji ga je na kraju morao udaljiti iz ekipe.

- Cijenim puno tog čovjeka i cijenim igranje na tom terenutku... toliko sam želio uspjeti, ponekad u životu ono što najviše želite ispadne najbolji san koji se nikad nije ostvario. Za mene igranje u NFL-u je najbolja stvar koja se nikad nije dogodila - napisao je popularni glumac.


Američki nogomet The Rock je igrao na Sveučilištu u Majamiju. Nakon što je diplomirao, pridružio se Kalgari Stempeders (Calgary), s nadom da će jednoga dana uspjeti u NFL-u.

Džonson je rekao kako se uvijek najviše trudio te da je napravio sve što je mogao, ali to nije bilo dovoljno.

- Umjesto toga, izbacili su me iz ekipe, rekli mi da nisam dovoljno dobar, i poslali me doma iz Kanade sa 7 dolara u džepu - opisao je.


- Nakon godina krvi, suza i znoja, moja san je gotov. Pao sam u depresiju i nisam znao što napraviti ni gdje se okrenuti. Naposljetku, rekao sam 'j***š to' i odlučio se posvetiti drugom putu - piše The Rock, a ostalo je, kako se kaže, historija.


1995. The Rock je započeo hrvačku karijeru u World Wrestling Entertaimentu (WWE), a dvije godine kasnije i postao osvajač WWE-a (ukupno je osvojio sedam naslova) te jedan od najpopularnijih hrvača u historiji tog natjecanja.

- Bio sam na tom mjestu pa vas potičem da nastavite s napornim radom te da zapamtite da snovi koji se ne ostvare mogu postati najbolja stvar koja se nikad nije dogodila - poručio je svojim fanovima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.