JET SET

Lindzi Loan se sukobila s izbjeglicama iz Sirije pa dobila šakom u facu

Holivudska zvijezda ponovo u centru pažnje

Instagram

Index.hr

29.9.2018

Lindzi Loan (Lindsay Lohan) uznemiravala je porodicu beskućnika na ulici pokušavajući odvojiti djecu od njih i to snimajući ih sve vrijeme za Instagram.

Glumica je na svom Instagramu započela prijenos uživo u kojem paru s dvoje djece nudi krov nad glavom, no situacija je uskoro izmakla kontroli. 

''Pozdrav svima! Želim vam pokazati porodicu koju sam upoznala. Ovo je porodica  izbjeglica iz Sirije zbog koje sam užasno zabrinuta. Stvarno trebaju pomoć'', započela je Lindzi svoj monolog.

''Želite li poći sa mnom? Hajde, dođite sa mnom, ja ću se pobrinuti za vas. Želite li spavati u hotelu večeras? Gledati filmove? Bilo bi jako zabavno gledati film na televiziji ili na kompjuteru'', ponudila je glumica roditeljima, no oni su je odbili.

Holivudskoj zvijezdi ovakva se reakcija nije dopala pa je počela napadati roditelje i držati im pridike o njihovom ponašanju.

Ne biste smjeli držati svoju djecu na podu. Trebali biste naporno raditi i raditi bilo šta za svoju djecu da bi ona mogla imati bolji život. Ako im neko nudi stan i krevet, što bih bila ja u ovom trenutku, dajte im to. Oni će vam se vratiti -  govorila je zbunjenom paru koji se nakon toga ustao i pokušao otići dalje od glumice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.