RASKIDI

Mustafa planira Eminu ostaviti bez ičega

Uzet ću joj kuću i smanjiti alimentaciju ukoliko je tačno da su bili zajedno dok je ona bila u braku, navodno je bijesno poručio pjevač

Jahović: Navodno u vezi sa Sadetinom Saranom

Piše: E. SKENDEROVIĆ

6.10.2018

Nakon što se u junu ove godine zvanično razvela od Mustafe Sandala, pjevačica Emina Jahović upustila se u tajnu vezu s turskim multimilionerom Sadetinom Saranom, tvrde turski mediji.

No, s obzirom na to da je Mustafa sarađivao sa Saranom te da je upravo on upoznao svoju bivšu suprugu s njim, turski pjevač sumnja da njihova romansa traje mnogo duže od posljednjih nekoliko mjeseci.

Kada je Mustafa saznao za Emininu vezu sa Saranom, koji je navodno poznat po avanturama s poznatim ženama, potpuno je poludio, pišu turski mediji. Ne zato što se ona zaljubila, već zato što ih je on upoznao i zbog toga je posumnjao da su njih dvoje bili u tajnoj vezi još tokom Mustafinog i Emininog braka.

Prema tvrdnjama turskih medija, Mustafa je, čim je saznao za njihovu vezu, odmah pozvao Emininog brata i rekao mu da će je razbaštiniti ukoliko se ispostavi da ga je varala. Mustafa je pjevačici ostavio kuću u Istanbulu, a za sinove plaća ogromnu alimentaciju. Međutim, nakon ove sumnje za prevaru, Sandal razmišlja o tome da promijeni ovu odluku.

- Uzet ću joj kuću i smanjiti alimentaciju ukoliko je tačno da su bili zajedno dok je ona bila u braku – navodno je bijesno izjavio Sandal na sastanku s Emininim bratom i svojim advokatom.

Saranovo bogatstvo se procjenjuje u milijardama, njegova kompanija, između ostalog, posjeduje medijske kuće i brojne muzičke produkcije. Njegova afera s Eminom otkrivena je u Njemačkoj, gdje se tajno sastaju.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.