PRIJATELJI

Ovako izgleda dom pjevačice: Van Dam želi snimiti film u dvorcu Dragane Mirković

Provodili su se nedavno u Beču sa slavnom zvijezdom akcionih filmova

Avaz.ba

18.10.2018

Pjevačica Dragana Mirković, njen suprug i prijatelji provodili su se nedavno u Beču sa slavnom zvijezdom akcionih filmova.

Naime, Žan Klod van Dam (Jean-Claude Van Damme) bio je gost pjevačice i njenog supruga, s kojima se odlično provodio.

Upoznali su nas zajednički prijatelji, vlasnik Fashion TV-a Mišel Adam (Michel) i njegova supruga Maša. Bili smo zajedno na večeri, mislila sam da će to biti jedno lijepo druženje i da će se završiti na tome, ali Žan-Klod se oduševio mojim Tonijem. Poslije toga je ponovo došao u Beč i zajedno smo proslavili Tonijevu i moju godišnjicu braka. Oduševio me koliko je jednostavna osoba, kao sve prave zvijezde. Najvažnije mu je ko je kakav čovjek. Ponekad Tonija i mene uzdiže iznad sebe, pa mi bude neprijatno. Mnogo smo ga zavoljeli i nastavili smo da se družimo. Redovno nam se javlja telefonom, šalje videosnimke, stalno pita kako je njegov brat Toni, a mene zove Lejdi Dragana. Ne želi da me zove Lejdi Gaga (Lady), jer ona već postoji. Mnogo je simpatičan i duhovit čovjek - kaže Dragana Mirković. 

Dragana i njen suprug su čuvenog glumca ugostili i u svom dvorcu.

Niko do sada nije bio toliko oduševljen dvorcem kao Žan-Klod van Dam i vlasnik Fashion TV-a. Žan-Klod već ima u glavi neke filmske scene koje želi snimiti u zamku. Snimao je mobilnim telefonom i slao saradnicima ideje i prijedloge šta bi tačno i gdje bi moglo da se snima - kazala je pjevačica.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.