TUGA

Agonija porodice Lazić se nastavlja: Roditelji, prijatelji, bivša supruga i Darkova djevojka čekaju ispred Odjela intenzivne njege

Roditelji su očajni i mole Boga da preživi

Kurir.rs

24.10.2018

Ana Sević, bivša supruga pjevača Darka Lazića, koji je doživio tešku saobraćajnu nesreću kada je automobilom sletio s puta u njivu i prevrnuo se nekoliko puta, došla je u KBC Zemun rano jutros i s Darkovim roditeljima čeka ispred Intenzivne njege, piše "Kurir.rs".

Voditeljica, s kojom Darko ima kćerkicu Lorenu, zajedno s pjevačevim roditeljima ocem Milanom, majkom Brankom, djevojkom Marinom Gagić, čeka pred vratima intenzivne njege i želi ući i vidjeti Lazića, kojeg su ljekari stavili u vještačku komu zbog povreda opasnih po život.

S pjevačevim roditeljima je došla i rodbina iz Njemačke. Kako saznaju tamošnji mediji, Darkovi roditelji su očajni i mole Boga da preživi.   Ljekari iz KBC-a Zemun kazali su kako je stanje pjevača kritično, ali stabilnije nego jučer. 

Doktori su uspjeli stabilizirati sve vitalne funkcije i namjestiti povrijeđenu butnu kost. Kako otkriva dobro obaviješteni izvor, pjevač neće moći mjesecima stati na svoje noge.  

Podsjećamo, Lazić ima više povreda: polomljena mu je vilica, noga mu je ispala iz kuka, polomljena su mu rebra, ali i noga na više mjesta.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.