ZVIJEZDA

Mračna priča slavne glumice: Oteta pa nađena zavezana u gepeku automobila

Agencije

Index.hr

25.10.2018

Ona je jedna od najpoznatijih zvijezda Holivuda i uspješna poslovna žena. Iako se nakon uspješnih filmova "Honey", "Sin City" i "Fantastična četvorka" povukla iz javnosti, Džesika Alba (Jessica Alba) ime je i lice poznato cijelom svijetu. 

Posljednjih godina posvećena je svojoj kompaniji "The Honest Company" i porodici, koja joj pruža utjehu nakon teškog djetinjstva. Kako je ispričala tokom godina, u školi su je zvali ku****, a kad je imala 15 godina, oteli su je. O tom traumatičnom događaju i danas odbija govoriti, prenosi "Index.hr".

U to vrijeme, 1996. godine, snimala je prvu seriju "Flipper". Odjednom je počela primati čudne telefonske pozive, za koje je zaključila da su nečija šala. U jednom trenu potpuno je nestala, a niko punih 14 sati nije znao gdje je. Pronađena je zavezanih ruku i nogu, s povezom preko očiju i začepljenih usta u gepeku automobila.

Kako nije mogla dati informacije o napadačima, slučaj je odbačen, a na sva pitanja o tome dosad je odbijala odgovoriti.

Kao djevojčica, Džesika je bila veoma bolesna, pluća su joj u jednom trenu otkazala, borila se s astmom, upalama pluća, poremećajem pažnje i opsesivno-kompulzivnim poremećajem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.