PORODIČNI ŽIVOT

Bekamovi opet uče druge lekcijama iz roditeljstva

Bivši nogometaš i modna dizajnerica s djecom uvijek dijele svoja postignuća i uspjehe

Instagram

Story.hr

25.10.2018

Viktorija (Victoria) i Dejvid Bekam (David Beckham) ne prestaju nizati uspjehe, a uprkos zaposlenoj svakodnevici, slavni par uvijek uspijeva naći vremena za djecu. 

Bez obzira na to koliko iscrpan njihov raspored zna biti, porodica im je uvijek na prvom mjestu, a njihova djeca podržavaju ih u svakom pogledu. Zbog toga, bivši nogometaš i modna dizajnerica s njima uvijek dijele svoja postignuća i uspjehe, a kako se trenutno nalaze u Sidneju, podijelili su kako to izgleda kada sa svojim mališanima zajedno slave važne lične trenutke.

Tako je Viktorija na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj u društvu sedmogodišnje kćerke Harper čita novi broj australskog izdanja magazina ''Vogue'', čiju naslovnicu krasi upravo ona, a njena nasljednica ponosno je i s osmijehom na licu iskazala divljenje prema svojoj majci. Osim ženske strane porodice koja je slavila nove pobjede, to je činila i muška strana. 

Naime, Dejvid je na svom profilu objavio fotografiju sa sinovima Kruzom (Cruz) i Romeom nakon što su uspješno došli do vrha inžinjerskog čuda u australskom Sidneju.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.