SLAVLJA

Zoran Predin koncertom u Zagrebu slavi 40 godina karijere

Objavio trideset i devet albuma, i održao više od dvije hiljade koncerata od Maribora do Sidneja, od Zagreba do Kaira, od Tešnja do Dablina

Predin: Brojne saradnje

E.S.

26.10.2018

Gala koncertom u Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“ u Zagrebu, Zoran Predin proslavit će 40 godina muzičke karijere. Koncert pod nazivom “Zoran Predin – Ljubavnik iz ormara” održat će se 7. marta 2019. na bini najpoznatije zagrebačke dvorane. 

Trideset i devet objavljenih albuma, više od dvije hiljade koncerata od Maribora do Sidneja, od Zagreba do Kaira, od Tešnja do Dablina, saradnja i druženje sa kolegama, sve to i još više krije se u 40-godišnjoj muzičkoj karijeri Zorana Predina.

Željezni repertoar „Lačnog Franza“, najljepši momenti saradnje s dvostrukog albuma “Tragovi u sjeti” ispod prstiju vrhunskog pijaniste Matije Dedića, toplina i razigranost Damira Kukuruzovića, jednog od najboljih svjetskih đango gitarista, vokalni trio „Globoke grlice“ i kao jubilarno iznenađenje na ovom zagrebačkom koncertu, zavodljiva Anja Rupel, zabavljat će publiku u hrvatskoj prijestonici. 



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.