PJEVAČICE

Aleksandra Radović krajem novembra na bh. turneji

Bosni i Hercegovini imam mnogo dragih prijatelja, a svaki susret s njima ispunjava moju dušu neizmjernim zadovoljstvom, kazala je Radović

Radović: Veoma slušane pjesme s albuma „Carstvo“

E.S.

31.10.2018

Popularna srbijanska pjevačica Aleksandra Radović krajem novembra kreće na bh. turneju. Naime, nakon rasprodanih koncerata u Beogradu i Novom Sadu, na radost brojnih fanova u Bosni i Hercegovini njeno „muzičko carstvo“ dolazi u Sarajevo, Zenicu i Tuzlu. 

Radović će 24. novembra održati koncert u sarajevskom Bosanskom kulturnom centru (BKC), dan kasnije u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici (BNP ), dok je treći koncert u okviru bh. turneje zakazan u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli (BKC) 27. novembra.

- Presretna sam što moja muzika pronalazi put do ljudi koji znaju da cijene kvalitetne muzičke vrijednosti. U Bosni i Hercegovini imam mnogo dragih prijatelja, a svaki susret s njima ispunjava moju dušu neizmjernim zadovoljstvom – kazala je Radović.

Od izlaska albuma „Carstvo“, Aleksandra je jedan od najtraženijih izvođača i puni dvorane širom regiona. Producent turneje je Agencija „Zeus“. Ulaznice za bosanskohercegovačke koncerte su u prodaji u sistemu kupikartu.ba i na biletarnicama dvorana.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.