TUGA Pjevačica otvorila dušu

S ocem nije govorila, a brata je izgubila: O ovoj tragediji Marija Šerifović nikada nije progovorila do sada

Mlada pjevačica Marija Šerifović donedavno je bila u lošim odnosima s ocem, a malo ko zna da je imala polubrata koji je preminuo nakon borbe s teškom bolešću

Glossy
05.11.2018 14:35

Foto: Instagram

Mlada pjevačica Marija Šerifović donedavno je bila u lošim odnosima s ocem, a malo ko zna da je imala polubrata koji je preminuo nakon borbe s teškom bolešću.

Naime, njen otac Rajko i majka Verica su se razišli, a uslijedio je buran period i suđenja oko imovine. Marija s očeve strane ima polubrata Danijela, s kojim je u sjajnim odnosima i koji se poput nje bavi muzikom. Pjevačica je imala još jednog brata Dušana iz očevog prethodnog braka, koji je umro nakon teške bolesti 2013., u 42. godini.

Dušan je rođen u Rajkovom 11-godišnjem braku s Mirom, koja se poslije razvoda sa sinom odselila u London. Iako nije bila u dobrim odnosima s Rajkom, pjevačica je ipak popustila i pomogla svom ocu kad mu je to bilo najpotrebnije. 

Harmonikaš je krivio svoju kćerku Mariju za probleme koje ima u životu, a nedavno je priznao kako je shvatio da mu ona želi dobro. Kako kaže, popularna pjevačica mu je iznajmila stan i šalje mu novac. S druge strane, Šerifović rijetko kad govori o svom privatnom životu, ali ono što je istakla jeste da je za sada sve u dobrom redu. 

Roditelje ne možemo da biramo, ja svoje roditelje volim, svi imamo ovakve ili onakve trenutke i svi imaju u svojim porodicama probleme, samo je razlika u tome što je neko javna ličnost, pa se to zna, a o drugima se ne zna… Tako da Šerifovići su u Kragujevcu, uživaju, mirni, namireni -  rekla je Marija.
NA VRH