BEOGRAD

Stravični detalji samoubistva: Marija Ćurčić se objesila kaišem o gelender na galeriji

Marija Ćurčić (25) sinoć oko 23 sata izvršila je samoubistvo u unajmljenom stanu u ulici Aleksandra Kostića 17 u Beogradu

Stan u kojem je lijepa voditeljica izvršila samoubistvo. Telegraf/Instagram

Telegraf.rs

12.11.2018

Marija Ćurčić (25) sinoć oko 23 sata izvršila je samoubistvo u unajmljenom stanu u ulici Aleksandra Kostića 17 u Beogradu. 

Kako saznaje Telegraf.rs, Marija se popela na stolicu i objesila kaišem o gelender na galeriji u stanu u kojem je živjela.

Marija, jedna od najpoznatijih beogradskih klaberki, nije ostavila oproštajno pismo, a roditelji su van sebe jer njihova kćerka ni po čemu nije pokazivala da ima bilo kakve probleme, naročito ne tih razmjera da izvrši samoubistvo.

Podsjetimo, Marija je rođena 15. avgusta 1993. godine u Beogradu, a zbog majke koja je iz Konga za sebe je govorila da je ''Afrosrpkinja''.

Lijepa brineta bila je zaštitno lice mnogih klubova, snimala je brojne spotove i reklame. Studirala je odnose s javnošću, bila je novinar - voditelj, kao i PR.

Model je postala u 16. godini, a u TV vode je uplovila sa 17 godina na lokalnom MTV kanalu. Radila je kao promoter i organizator.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.