KOMPLIKACIJE Uhvaćeni zajedno u jednom hotelu

Eminu Sadetin dovezao u Mustafinu bivšu kuću: Pjevačica otkrila šta je poslije radila

Pjevačica Emina Jahović i njen novi izabranik Sadetin Saran uhvaćeni su zajedno na aerodromu u Turskoj, i to kako se drže za ruke

Avaz.ba
13.11.2018 11:14

Milioner je pjevačicu sačekao na aerodromu

Foto: Instagram/Vipturkeydergisi

Pjevačica Emina Jahović i njen novi izabranik Sadetin Saran uhvaćeni su zajedno na aerodromu u Turskoj, i to kako se drže za ruke. Pjevačica nije željela ništa komentirati, ali je brže-bolje objavila kako sa sinovima provodi vrijeme.

Ona je nekoliko dana provela u Beogradu, a po povratku u Tursku Sadetin je bio taj koji ju je dočekao, a očigledno i odvezao u bivši dom Mustafe Sandala u kom Emina živi sa sinovima Jamanom i Javuzom.

Kao što je poznato, Mustafa je poslije razvoda braka koji je trajao deset godina kuću u kojoj su svi živjeli zajedno ostavio Emini i sinovima.

Emina je tokom gostovanja u jednoj srbijanskoj emisiji izjavila da se sa Sadetinom tek upoznaje, što su Turski mediji jučer demantirali jer se jasno vidi da su njih dvoje već u vezi.

Emina i Sadetin su uhvaćeni zajedno i u jednom hotelu, kada se iz njihove sobe čula buka, što je, također, osvanulo u turskim medijima.

NA VRH