JET SET

Žena nogometaša objavila fotografiju s Papa-testa: Previše si pokazala

Zbilja, dušo, postoje učinkovitiji načini da promoviraš Papa-test kao način borbe protiv raka vrata maternice - napisao je drugi pratilac.

Rebeka Verdi. Instagram

Index.hr

29.11.2018

Rebeka Vardi (Rebekah Vardy), žena nogometaša Lečestera Đejmija Vardija, objavila je na društvenim mrežama fotografiju s Papa-testa na koji je otišla. 

Iako je ona time željela potaknuti žene da ne zaborave voditi brigu o svom zdravlju, njenim pratiocima ta se objava nije ni najmanje svidjela.

Vardi je opisala da se nije osjećala ugodno prije pregleda, ali svejedno je otišla, a kao dokaz objavila je fotografiju s bolničkog kreveta.  

- Pretjerala si - poručili su joj pratioci, pa im se ona opet obratila, ovog puta ljuta.

- Moja bedra, moja koljena i stopala. Viktorijanska era je zvala i želi da se što prije vratiš u nju - poručila je osobi koja je napisala da je previše pokazala. 

- Dan kad objaviš post o Papa-testu s raširenim nogama, dan je kad te prestajem pratiti. Zbilja, dušo, postoje učinkovitiji načini da promoviraš Papa-test kao način borbe protiv raka vrata maternice - napisao je drugi pratilac.

- Vi to zaozbiljno? Pročitajte priče žena koje su se javile na ovoj objavi. Ako su vas uvrijedila moja raširena koljena, crvene čarape i Papa-test, savjetujem vam da me prestanete pratiti jer bez takvih pratilaca mogu - odgovorila im je. Više od 3.200 žena u Velikoj Britaniji svake godine oboli od raka vrata maternice, a njih 900 umre. Uprkos tome, jedna od četiri žene ne ide na Papa-test jer se srami. Ne budite dio statistike, dame, idite na Papa-test - napisala je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.