PAR Beki je često skandalima privlačila pažnju na sebe

Fudbaler dobio dijete s kraljicom sponzoruša

Beki i beba su dobro i preko glave smo zaljubljeni u novu članicu našeg tima, navodi se u objavi koju je Džejmi postavio na društvene mreže

Piše: I. K. / Avaz.ba

Rabeka Vardi

Foto: Agencije


Rebeka (Rebekah) i Džejmi Vardi (Jamie Vardy) dobili su kćerkicu.

Presretni smo što vam možemo reći da je stigla naša curica. Beki i beba su dobro i preko glave smo zaljubljeni u novu članicu našeg tima - navodi se u objavi koju je Džejmi postavio na društvene mreže. 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💕

Objavu dijeli Jamie Vardy (@vardy7)

Opis: Jamie

Instagram

Rebeka i Džejmi zajedno imaju dvoje djece, Finlija (Finley) i Sofiju, a iz prijašnjih veza Rebeka ima još dvoje djece - Megan i Tejlor (Taylor), dok Džejmi ima kćerkicu Elu (Ella).

Opis: Vardi

Instagram

Inače, Rebeka je tokom godina stekla titulu "kraljice sponzoruša" u britanskim medijima, a nedavno je bila u centru skandala kada ju je supruga Vejna Runija (Wayne Rooney) Kolin (Colleen) optužila da medijima cinka informacije o njenom privatnom životu. Mediji su njihovu svađu prozvali najvećim ratom supruga nogometaša u historiji.

Beki je, kako je još zovu, često skandalima privlačila pažnju na sebe.

Opis: Beki

Instagram

Kada se udavala za Vardija 2016. godine, brojni njegovi prijatelji nisu htjeli doći na vjenčanje, a pisalo se da je Rebeka uzrok njegove svađe s majkom i poočimom. Džejmijeva kćerka iz bivše veze također nije došla, a među gostima nije bila ni Rebekina majka.

NA VRH

Komentari