JET SET

Meganina prijateljica od svekrve dobila naušnice vrijedne 137 hiljada maraka

Nakit izrađen od žutog zlata i 170 dijamanata

Prijanka i Nik: Vjenčanje o kojem priča cijeli svijet. Instagram

Avaz.ba

3.12.2018

Svadbena svečanost Prijanke Čopre (Priyanka Chopra) i njenog zaručnika Nika Jonasa (Nick) nastavlja se drugi dan zaredom u Čoprinoj rodnoj zemlji Indiji, a prvi poklon mlada je jučer dobila od svekrve. Riječ je o naušnicama vrijednim 137 hiljada maraka.

Mediji izvještavaju da je danas na redu hinduistički dio obreda te spominju prvi svadbeni poklon koji je Prijanka dobila od svekrve Denise Jonas, Nikove majke.

Prema pisanju "Bombay Timesa", riječ je o gotovo 137 hiljada maraka vrijednim naušnicama francuske draguljarske kuće "Van Cleef & Arpels".

Naušnice "Snowflake" izrađene su od žutog zlata i 170 dijamanata iznimnog kvaliteta i čistoće, stoji na internetskoj stranici draguljarske kuće.

U subotu su Prijanka i Nik jedno drugome obećali vjernost do kraja života.

Oboje su željeli da vjenčanje bude odraz njihovih kultura pa je sve počelo u subotu ceremonijom "puja" održanoj u kući njene majke, zatim "sagnetom", dijelom svečanosti na kojoj njena porodice pleše, te ceremonijom "mehendi" u sklopu koje se mladenki iscrtavaju tradicionalne hena tetovaže na dlanovima i rukama. Potom je uslijedilo kršćansko vjenčanje koje je vodio Nikov otac. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.