JET SET

Darko Lazić mora na još jednu hitnu operaciju

Čim su ga u „Seltersu“ podigli na noge, svima je bilo jasno da nešto nije uredu

Darko Lazić: Ljekari će morati da mu slome kosti koje su pogrešno srasle. Arhiv

Alo.rs

10.12.2018

Oporavak Darka Lazića, koji se već nekoliko dana nalazi u Institutu za rehabilitaciju „Selters“, teče sporije nego što je planirano jer su ljekari otkrili da je pjevač u udesu, osim preloma butne kosti i kuka, zadobio i nagnječenje stopala.

Naime, iako je bilo planirano da Lazić svakodnevno odlazi na fizikalnu terapiju da bi što prije stao na noge, to neće biti moguće sve dok ljekari ne budu operirali Darkovo stopalo.

- Darko će, po svemu sudeći, morati da ide na još jednu operaciju, a to mu se nimalo ne dopada. U udesu je, osim teških povreda, zaradio i nagnječenje stopala, a ljekari su to otkrili tek kada je Darko stigao u „Selters“. Kako se na intenzivnoj njezi više od mjesec borio za život, za ljekare je bio prioritet da ga održe u životu, te nisu primjetili da je povrijedio i stopalo. Ali čim su ga u „Seltersu“ podigli na noge, svima je bilo jasno da nešto nije uredu - kaže naš izvor iz Instituta za rehabilitaciju.

- Ako se odluči za drugu opciju, ljekari će morati da mu slome kosti koje su pogrešno srasle. Bit će to još jedna u nizu napornih operacija, ali, ako sve bude kako treba, bit će i posljednja. Darko na sve načine pokušava da izbjegne tu opciju, ali majka Branka, koja se u „Seltersu“ ne odvaja od njega, pokušava da mu objasni da je to jedino riješenje - kaže naš izvor i objašnjava zbog čega Lazić nikako ne želi još jednu operaciju. 

- Nije mu lako, jer je duže od mjesec ležao na intenzivnoj nezi, gdje su se ljekari borili za njegov život. Izvadili su mu slezenu, imao je ozbiljne komplikacije sa bubrezima, a čim je malo ojačao, odveli su ga na operaciju kuka i butne kosti. Kada je konačno izašao sa intenzivne njege, sačekala ga je bolna terapija, a taman je pomislio da je sve prošlo. Ali istina je da tek sada počinje borba - kaže izvor.

Devojka Marina Gagić nije napustila „Selters“ otkako su Darka tamo prebacili. Ona je, naime, sve vrijeme uz njega, iako zvanično nije na spisku gostiju. Zbog toga ne plaća dodatno, kao što plaća majka Branka. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.