JET SET

Drastično promijenila izgled: Gven Stefani je bila jedna od najljepših pjevačica svijeta

Razočarala svoje fanove, budući da je ličila na lutku

Gven Stefani: Neprepoznatljiva. Društvene mreže

Avaz.ba

23.12.2018

Gven Stefani (Gwen Stefani) je drastično promijenila i izgled i stajling, ali ovo drugo je lakše podnošljivo za njene fanove, koji je sada jedva prepoznaju

Nekadašnja članica benda "No Doubt", pjevačica Gven Stefani (49), koja je decenijama unazad plijenila svojom harizmom, energijom na sceni i izgledom zbog kojeg nije silazila s vrha liste najljepših pjevačica svijeta, drastično je promijenila izgled i razočarala fanove koji su uživali da je gledaju diveći se njenom prirodno lijepom izdanju.

Pjevačica se pojavila u emisiji kod Džejmsa Kordena (James Corden), gdje je već na prvi pogled šokirala gledaoce budući da liči na lutku.

Njeno lice je potpuno neprepoznatljivo, ispeglano, sa više od nekoliko korekcija i nećemo pretjerati ako napišemo da je na Gveninom nekada lijepom licu - sve drugačije.

Sada se definitivno uklopila u "šablon" i više podsjeća na neku rijaliti zvijezdu, nego na onu energičnu plavušu koja je ponosno razarala svojim vokalom i uvijek imala svoj stil oblačenja. Očigledno je da je i to promijenila.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.