NEOČEKIVANO

Od ovih svjetskih političara zastaje dah

Ukoliko zažele promijeniti zanimanje, modeling je njihov drugi poziv

Zanimljiva strana politike. Arhiv

Blic.rs

26.12.2018

Oni su moćni, uspješni, obožavani, a prije svega - seksi! Sigurno je da plijene svojom retorikom i državotvornim sposobnostima, ali smo isto tako sigurni i da dosta glasova prikupe svojim zanosnim tijelima i osvajačkim pogledom. Zato smo se i vodili (isključivo) fizičkim izgledom i odabrali sedam najseksi političara na svijetu. Pa, dame (ali i momci), uživajte!

Erik Savalver (Eric Savalvar) - Američki političar iz Kalifornije mami poglede i uzdahe gdje god da se pojavi. Kongresmen iz redova demokrata nije samo prijatnog izgleda već plijeni i svojim britkim umom. Uz široko obrazovanje, Erik je zadužen i za Komitet za nauku, svemir i tehnologiju. Izgled i pamet oduvijek su bili dobitna kombinacija. Ako tome dodate i da zna kuhati, bavi se sportom, pa i da je slobodan - vrijeme je da rezervirate kartu do Los Anđelesa.


Savalver: Svestrani političar. Društvene mreže

Rijetko koja lista može proći bez ruskog predsjednika Vladimira Putina. Ako bismo posmatrali objektivno, lider Ruske Federacije i nije neki ljepotan, budući da mu fali koji centimetar, ali su stav i moć u ovom slučaju odigrali veliku ulogu. Ne možemo da se ne preznojimo dok gledamo Putina kako raspojasan jaše konje po ruskim tundrama, igra hokej, obara protivnike karate zahvatima ili upravlja bombarderima i podmornicama. 

Putin: Druga strana lidera. Društvene mreže

Tim Haris (Harris) ima zelene oči i širok osmijeh, a sa prosijedom kosom malo čak podsjeća i na Džordža Klunija (George Clooney). On je diplomirani ekonomista, a politikom se bavi još od svojih dvadesetih godina. Znači - uspješan, ambiciozan i lijep.

Harris: Podsjeća na slavnog glumca. Društvene mreže

Eduardo Lite (Leite) je brazilski političar. On je sa samo 30 godina bio gradonačelnik brazilskog gradića Pelotasa, a žene ga toliko vole da su mu na Facebooku posvetile grupu "50 nijansi Eduarda Leite". 


Leite: Brazilski zavodnik. Društvene mreže

Pedro Sančez (Sanchez) je španski vođa socijalista, koji voli igrati košarku, a na prvi pogled se čini kao da se radi o filmskom glumcu. Ipak, dame, žao nam je, ali Sančez je oženjen i ima dvoje dece.


Sanchez: Podsjeća na Riki Martina. Društvene mreže

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.