JET SET

Živio s majkom narkomankom u teškom siromaštvu, a sada Mejvederova nova kuća vrijedi 17 miliona KM

Stvorio je famu oko sebe fotografijama sa svojim superautomobilima

Flojd: Ponekad bio i bez struje. Instagram

Avaz.ba

27.12.2018

Para na paru ide. Flojdov dvorac u Las Vegasu ima nevjerovatne 22 hiljade kvadrata. Flojd Mejveder (Floyd Mayweather) gleda kroz prozor svog aviona u društvu povišenog broja "bendžamina".

Mejveder je na svom Instagram profilu prije dva mjeseca svijetu pokazao svoju novu kuću.

Jednospratna kuća ima 11 spavaćih soba i 14 kupatila, uključujući dvije kuće za goste i pod za grijanje. Kuća od skoro 22 hiljade kvadrata nalazi se na 1,41 hektara zemlje. Postoje zatvoreni i otvoreni bazeni, kao i garaže u koje mogu stati četiri automobila. On čak ima i lift koji povezuje prizemlje i podrum nedaleko od svoje spavaće sobe.

Stvorio je famu oko sebe fotografijama sa svojim superautomobilima, svežnjevima dolara, zlatnim lancima, dijamantima, ženama, putovanjima i mnogobrojnim skupim satovima.

A nekada, Mejveder je živio s mamom koja je imala problem sa zavisnošću od narkotika. Njegov otac prodavao je kokain, a sam Flojd je sobu dijelio sa još sedam-osam osoba. Ponekad je bio i bez struje.

- Mislim da je moja baka prva vidjela bokserski potencijal. Kada sam bio mlad, rekao sam joj da bih se mogao zaposliti. Ona je samo rekla - ne, nastavi da boksuješ. I ja sam nastavio - jasna je poruka Mejvedera o trenutnoj situaciji.


View this post on Instagram

My new home, I’m truly blessed.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

View this post on Instagram

My new home, I’m truly blessed.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.