JET SET

Lejdi Gaga nema vremena za vjenčanje

Nakon što je poredala prioritete shvatila je da udaja ipak nije jedan od njih

Gaga: Nema vremena za vjenčanje. Arhiv

zenski.ba

27.12.2018

Pjevačica Lejdi Gaga (Lady Gaga) posljednjih nekoliko mjeseci zauzeta je promocijom filma “A Star Was Born” u kojem glumi savršeni ljubavni par zajedno sa Bredli Kuperom ( Bradley Coopero). Film koji joj je donio neočekivanu slavu poremtio je njene privatne planove, a vjenčanje o kojem se govorilo u prethodnom periodu, palo je u drugi plan. 

Naime, Gaga i njen partner Kristijan Karino (Christian Carino) svoju ljubav planirali su krunisati brakom, ali su ih pjevačicine posljednje aktivnosti poremetile u njihovim namjerama.

- Gaga mesecima ne stiže da se pozabavi vjenčanjem, za koje želi da bude “ogromno” i veoma glamurozno. Ona potiče iz velike, tradicionalne porodice, i svi znaju da voli stvari da radi na visokoj nozi, i zbog toga još uvijek ne može da se posveti planiranju ceremonije- izjavio je izvor blizak pjevačici.

Nakon što je raskinula petogodišnju vezu sa glumcem i modelom Tejlorom Kinijem (Taylor Kinney), Gaga je ubrzo uplovila u novu ljubavnu romansu sa agentom koji je angažovan kao saradnik marketinške firme koja zastupa poznatu pjevačicu. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.