JEZIVO

Životna priča poznate manekenke iznenadila sve

Jovana Švonja danas izgleda prelijepo

Švonja: Puna entuzijazma. Društvene mreže

Avaz.ba

2.1.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Jovana Švonja, supruga fudbalera Kjeva iz Verone Filipa Đorđevića, prošla je kroz veoma turbulentan životni period, koji je uspjela prebroditi i nastaviti dalje.

Pisalo se da je Jovana 2010. godine zbog svađe s bivšim dečkom pokušala nauditi sebi skokom s mosta "Duga" u Novom Sadu. Švonja je demantirala ove navode, objasnivši da nikada nije ni pomislila na takvo nešto. Tada je izjavila da se skok nikada nije ni dogodio, već da je riječ o nezgodi.

- Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom te je ta priča smiješna i daleko je od istine - rekla je Jovana za "Story".

Međutim, portal Svet je svojevremeno prenio drugačije njene riječi.

- Pomislila sam da mi nema drugog izlaza… Pogriješila sam, a toga sam bila svjesna kada sam se našla u vodi - rekla je Jovana, dodajući da se kaje zbog svoje ishitrene reakcije koja je uslijedila nakon ljubavne svađe s dečkom Slavkom Moljcem.

Samo dvije godine kasnije, manekenka je doživjela novi peh.

Švonja je na snimanju jednog spota upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Zadobila je opekotine na 50 posto kože na tijelu i ostala bez kose. Na svu sreću, njen brat je brzo reagirao. U bolnici je provela tri sedmice, a, kako kaže, nije dozvolila da trumatičan događaj ostavi posljedice.

Jovana danas izgleda nikad bolje. Udata je za fudbalera Filipa Đorđevića, s kojim ima dvoje djece - kćerku Noel i sina Leona. Jovana i njena porodica žive na relaciji Srbija - Italija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.