JET SET

Bijonse napokon pokazala prekrasnu vjenčanicu koju je nosila na obnovi zavjeta

Dizajnerica uspjela napraviti skrinšot fotografije te objavila na svom Instagramu

Bijonse Nols. Društvene mreže

Index.hr

3.1.2019

Pjevačica se na Instagramu prisjetila svojih omiljenih trenutaka iz 2018. godine. Bijonse Nols (Beyonce Knowles) objavila je videomontažu fotki s događaja tokom godine, od "Gremija" preko njenog nastupa na "Coachelli" do zajedničke turneje sa suprugom, te porodičnih trenutaka iz 2018.

Video koji je pjevačica objavila je ubrzan i teško je detaljno pregledati fotke, no među njima je jedna koja konačno u potpunosti prikazuje Bijonsinu vjenčanicu koju je nosila na obnovi zavjeta sa Džej-Zijem (Jay Z). Srećom, dizajnerica haljine je uspjela napraviti skrinšot fotke te ju je objavila na svom Instagramu.

- Queen B je nosila "Thelma" haljinu za obnovu zavjeta sa Džej-Zijem u junu. No, ovo je prva službena fotka s tog dana koja je isplivala u javnost - napisala je dizajnerica vjenčanice Galia Lahav u opisu, a zatim je objavila bolju fotku haljine.

Vjenčanica sirena kroja ima dramatične napuhane rukave, čipkaste detalje i izvezene bisere, a cijena joj je 15 hiljada dolara (oko 258 hiljada KM), kako prenosi "E! News".

Bijonse ju je uskladila s dugačkim velom i minijaturnim sunčanim naočalama koje su joj podarile kul izgled.

Fanovi su do sada uspjeli vidjeti samo djelić vjenčanice na fotki koju je Bijonsina mama Tina Nols (Knowles) objavila na svom Instagramu u junu prošle godine.


View this post on Instagram

Wishing you a beautiful 2019. 🙏🏽🐝

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.