ZIMSKE RADOSTI

Mladi Izet Fazlinović na Vlašiću, Hana jedva čeka skijanje na Alpama, a Nataša Ninković istražuje Italiju

Neko zaista uživa u zimskim čarima, dok drugi ipak vole toplije krajeve

Ninković: Obilazi historijske spomenike. Instagram

Piše: N. AJNADŽIĆ

4.1.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Novogodišnji praznici pravi su izgovor za bijeg od svakodnevice. Brojne poznate ličnosti iz naše zemlje i regiona upravo ovaj period koriste za zimski odmor. Neko zaista uživa u zimskim čarima, dok drugi ipak radije biraju toplije krajeve. Onim trećim nije bitno gdje su, važno je samo da se odmaraju.

Zagrli me

Jelena Veljača uživa na Kopaoniku zajedno s četverogodišnjom kćerkom Lenom Čuček. Njih dvije dosta vremena provode na snijegu, a Lena je počela i učiti skijati. Ove zanimljive detalje iz privatnog života Veljača često objavljuje na društvenim mrežama. Upravo na Kopaoniku njih dvije su se kupale na vanjskom bazenu jednog od hotela na – 7 stepeni.

Bosanskohercegovački reditelj Aleš Kurt rijetko se oglašava na društvenim mrežama, a jedna od posljednjih objavljenih fotografija je iz austrijske prijestonice tek toliko da se zna da se odmara u Beču.

Jedna od najljepših glumica s ovih prostora Nataša Ninković uživa u ljepotama Italije. Na Instagram profilu ona se pohvalila fotografijom iz Arbelobela, grada s veoma bogatom historijom.

Da se kod kuće najbolje odmori, dokaz je i srbijanska manekenka Ivana Korab, koja je iz sunčanog Majamija stigla u rodni Beograd. Svoj zimski odmor provest će s porodicom u gradu bez kojeg ne može.

- Moj Beograde, zagrli me – kratko je napisala Korab ispod fotografije objavljene na Instagramu.

Popularno skijalište

Još jedna od onih koji uživaju na Kopaoniku je i prelijepa Mostarka Nataša Borozan, koja svoju manekensku karijeru već godinama gradi u Milanu. Borozan se fotografirala na snijegu, još jednom dokazujući da, bez obzira šta nosiš na sebi, sa seksepilom se rodiš ili ne.

- Nek' pada snijeg – poručila je Borozan.

TV voditeljica Hana Hadžiavdagić-Tabaković Novu godinu proslavila je u Zagrebu. Ipak, preko Instagram „storija“ svojim pratiocima je rekla kako jedva čeka zimovanje u Livinju, popularnom skijalištu koje se nalazi u italijanskim Alpama.

Mladi glumac Tarik Džinić, koji u hit seriji „Konak kod Hilmije“ igra mladog Izeta Fazlinovića, svoj zimski odmor provodi na Vlašiću s prijateljima.

Tea Bošković u Dubaiju 

Mostarka Tea Bošković odlučila se za nešto toplije krajeve te je novogodišnje praznike provela u Dubaiju. Tamo je ostala i prvih dana 2019. godine uživajući u nekim od najljepših pogleda i gradova na svijetu.

Gregorić–Vejzović uživa u Milanu

Bojana Gregorić–Vejzović rodni Zagreb nakratko je zamijenila Milanom. Naime, ova glumica svoj zimski odmor odlučila je iskoristiti u obilaženju modne prijestonice i grada punog historije. Posebno je uživala u posjeti milanskoj katedrali.

- Ćao, Milan. Drago mi je upoznati te – poručuje Gregorić–Vejzović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.