NEVJEROVATNO

Glumica haljinom pokušala sakriti trudnoću

U prvi plan istakla grudi pa su samo rijetki spustili pogled malo niže

Odvažni dekolte skrenuo pažnju. Društvene mreže

Avaz.ba

11.1.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Glumica Kejt Mara (Kate) haljinom je pokušala sakriti trudnoću, ali nije joj pošlo za rukom.

Naime, glumica Kejt se na nedavnoj dodjeli nagrada Zlatni globus pojavila u kreaciji koju potpisuje modna kuća "Miu Miu", a koja se na prvi pogled činila kao vrlo mudar odabir.

Duga satenska haljina s neobičnim, ali odvažnim dekolteom u prvi je plan stavila glumicine grudi pa su samo rijetki spustili pogled malo niže, prema njenom trbuhu.

No, čak i da jesu, haljina je tako krojena da vrlo spretno skriva trudnički trbuščić. Iako je trudnoća, na prvi pogled, prošla nezapaženo, potpuno je druga priča s glumicinim dekolteom. 

Njega je komentirala čak i njena kolegica, glumica Emili Blant (Emily Blunt), a Kejt joj je na to otkrila kako su njene grudi narasle jer očekuje dijete.

Iako nije bilo planirano, tu su vijest čuli i svi koji su se našli u njihovoj blizini. Navodno je trudnoću uspješno krila već pet mjeseci pa je samo bilo pitanje trenutka kada će to postati nemoguće. 

Inače, Kejt je već godinu i po u braku s Džejmijem Belom (Jamie Bell) te im je ovo prvo zajedničko dijete, a Bel iz prošlog braka ima još jednog sina.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.