Menadžer Jelene Karleuše zahvalio na podršci

TWITTER Demantirao razvod

Menadžer Jelene Karleuše zahvalio na podršci Pojedini mediji su dovodili u pitanje nastup Jelene Karleuše na "MAC" krajem mjeseca

PR menadžer Jelene Karleuše Zoran Birtašević oglasio se na Twitteru demantirajući razvod te zahvalio svim njenim fanovima na podršci koju joj pružaju.

- Molim sve medije koji se danima brutalno iživljavaju na Jeleni, Dušku i njihovim porodicama da se zaustave u toj krvoločnoj, jezivoj namjeri. Svim J&D kolegama i prijateljima hvala na ogromnoj podršci. Također, hvala svim medijima koji ne učestvuju u ovom hororu. I da, niko se ne razvodi - napisao je on.

Birtašević je zahvalio i Jeleninim fanovima na "nevjerovatnoj" podršci. 

- Želio sam u posebnom tvitu da, ispred Jelene i njene porodice, zahvalim nevjerovatnoj podršci i poslatoj energiji od strane njenih najboljih fanova na svijetu! Hvala, ljudi!!! - objavio je Birtašević.

Zbog trenutne medijske afere u kojoj se nalazi, pojedini mediji dovodili su u pitanje nastup Jelene Karleuše na MAC-u krajem mjeseca, kada je trebalo premijerno da izvede svoju novu pjesmu. Međutim, sada je potvrđeno da će se ona tu večer sigurno popeti na pozornicu u "Štark areni". 

Nagađanjima je tačku stavio Karleušin PR menadžer Zoran Birtašević, koji je na Twitteru napisao: "Budi hejter, baci lajk. MAC 29/01’", što se pretpostavlja da je stih Jelenine nove najavljene pjesme "Lajk".

O odnosu Jelene i Duška govori se već danima, otkako su eksplicitne fotografije, za koje Karleuša tvrdi da su produkt fotošopa, osvanule na internetu i u domaćim medijima. Ona je odmah otputovala kod supruga u Kinu, odakle je demantirala probleme.

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH