POSLJEDICE

Karleuši ugroženo zdravlje: Poslije porno-skandala pjevačica ima problema sa spavanjem, smršavila čak 7 kilograma

Karleuša: Ima problema s ishranom. Instagram

Avaz.ba

26.1.2019

Jelena Karleuša je prije šest dana doputovala iz Kine, a kako ne bi mislila na aferu s fudbalerom Ognjenom Vranješom, ali i na suprugovu navodnu preljubu s manekenkom Sofijom Milošević, diva je prionula na posao. Jelena se vodi onom starom izrekom da je u radu spas te je odmah počela sa snimanjima emisija "Zvezde Granda", ali i s radom u studiju na novim pjesmama.  

Također, prvi put ove godine će se pojaviti pred publikom - 29. januara u Štark areni gdje bi trebala otpjevati novu pjesmu "Lajk". Međutim, zbog stresa koji i dalje preživljava počela je da ima problema sa zdravljem, najviše sa spavanjem, prenosi Alo.rs.

- Iako se trudi zbog Nike i Atine, ali i majke Divne da bude nasmijana i raspoložena, kada ostane sama, mnogo joj je teško i samo plače. Kada su se prvi put pojavile njene gole fotografije, tri dana nije mogla spavati. Nije znala šta će sa sobom te je prvo probala da pije biljne čajeve za smirenje, ali pošto nisu utjecali na nju, nekoliko puta je uzela i tablete za smirenje, ali joj nije pomoglo. Onda je otputovala za Kinu da bude sa suprugom, a problem sa snom postao je još ozbiljniji. Promjena vremenske zone još više je poremetila pjevačicu i desilo se da je za vrijeme boravka kod supruga, a bila je šest dana, spavala samo oko 20 sati - otkrio je iz izvor blizak Jeleni i dodao da je zbog situacije u kojoj se našla dosta smršavila.

"Osim što noćima nije imala sna, Karleuša je imala problem i s ishranom. Mnogo se nervirala i nije znala šta ju je snašlo te je u svemu tome mnogo puta zaboravila da jede. To nije dobro utjecalo na njeno zdravlje te je za samo petnaestak dana izgubila oko sedam kilograma. Da je neka druga situacija, ona bi bila presretna, a pošto je gubitak kilograma nastao zbog stresa, zabrinula se. Još nije stigla posjetiti ljekara, ali, ako bude nastavila mršaviti i ne spavati dovoljno, sigurno hoće", dodao je izvor.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.