VJEČNE RIVALKE

Anđelina vs. Šarliz

Bivši muž Anđeline Đoli navodno je u vezi s južnoafričkom ljepoticom

Piše: Lejla KARAHMET-PUJAGIĆ

28.1.2019


Strani mediji već nekoliko dana bruje o tome kako je slavni zavodnik Bred Pit (Brad Pitt, 55) uplovio u strastvenu romansu s kolegicom Šarliz Teron (Charlize Theron, 44), a s druge strane, s bivšom suprugom Anđelinom Đoli (Jolie,44) i dalje vodi burnu brakorazvodnu parnicu.

Anđelina, kojoj, kako pišu svjetski mediji, nije svejedno zbog nove Bredove ljubavi, ovih dana provodi vrijeme s nasljednicima. No, na meti paparaca je i Šarliz. Slikali su je kad je pošla na ručak u obližnji restoran, a kako je mislila da je niko neće vidjeti, svezala je kosu, stavila naočale i krenula bez trunke šminke na licu. Paparaci su je, međutim, spremno dočekali, a ona je neuspješno pokušavala da prikrije lice.

 Posljednje veze

Uprkos činjenici da nije okružena glamurom, kako su fanovi, inače, naviknuli da je vide, mnogi su komentirali da izgleda lijepo i da joj nova ljubav godi.

I tako je Bred dvije godine nakon razvoda od Anđeline opet zaljubljen, i to opet u kolegicu.

Pita i Teron upoznao je bivši zaručnik južnoafričke ljepotice Šon Pen (Sean Penn), tvrdi “The Sun”.

Par se, navodno, počeo viđati prošlog Božića, a mnogo vremena provode kod njega u Los Felizu, iako ona još nije upoznala njegovu djecu - 13-godišnju Zaharu, 12-godišnju Šiloh (Shiloh), 10-godišnje Vivijen (Vivienne) i Knoksa (Knox), 16-godišnjeg Madoksa (Madox) i 14-godišnjeg Paksa (Pax). Šarliz, također, ima dvoje usvojene djece, kćerku Augustu i sina Džeksona (Jackson).

Muškarac s kojim su u posljednje vrijeme povezivali Šarliz je švedski glumac Aleksander Skarsgard (Alexander). Bred je zvanično u posljednoj ljubavnoj vezi bio s Anđelinom, iako su kružile glasine da se pomirio sa prvom suprugom Dženifer Aniston (Jennifer). Oboje su ih demantirali.

Teron: Na meti paparaca zbog nove veze

 Bez prestanka

Šarliz i Anđelina dugogodišnje su rivalke. O ratovanju za filmske uloge i međusobnoj netrpeljivosti na “Radar Onlineu” su pisali još 2017., kad su tvrdili da je jedini razlog Anđelininog odugovlačenja sa potpisivanjem ugovora o rimejku “Frankeštajnovog čudovišta” to da naljuti plavokosu ljepoticu Teron.

Anđelina se tada, navodno, laktala da dobije ulogu Frankenštajnove nevjeste, a druga kandidatkinja za tu ulogu bila je Šarliz Teron.

Prema pisanju “Radara”, bivša supruga Breda Pita tada je namjerno sputavala Šarliz. Odbijala je da se posveti projektu, a dok se čekala njena odluka, uskratila je svojoj suparnici priliku da prihvati neke druge uloge.

Glumice su, navodno, ratovale i oko uloge u filmu “Ubistvu u Orijent ekspresu”. Đoli je tu ulogu odbila, a kad se u igri pojavila Šarliz, u njoj se probudio interes za snimanje. Na kraju je ulogu prihvatila Mišel Fajfer (Michelle Pfeiffer).

- Uzajamna mržnja ove dvije glumice počela je davno i jednostavno ne žele da prestanu - rekao je neimenovani izvor, a čini se da su bitku s filmskog ratišta preselile na ljubavno bojno polje.

Ukoliko se romansa o kojoj svi pričaju, potvrdi, a koja je buknula samo nekoliko sedmica nakon što su bivši supružnici stavili tačku na sporazum o starateljstvu nad šestero djece, bit će to novi kamen spoticanja između južnoafričke ljepotice i poznate brinete.

Đoli: Namjerno sputava Šarliz u poslu


 Mrze se zbog...

- Anđelina je uvjerena da je kolegica Šarliz oponaša: humanitarni rad, usvajanje djece i posao kojim se bave


- U stalnom su ratu zbog uloga


- Anđelina je uvjerena da Šarliz želi da bude najmoćnija žena u Holivudu, ali joj ona to neće dozvoliti, jer se već dokazala kao glumica, rediteljica i producentica


-  Historija njihovog sukoba seže još u 2010. godinu i film “Turista”, u kojem je Anđelina tumačila ulogu koju je Šarliz odbila


-  Anđelina je rekla i da je Šarliz slomila srce Šonu Penu, koji je blizak prijatelj Breda Pita

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.