SKANDAL

Novi nastavak: Karleuša opisivala sve perverzije koje bi radila sa Vranješom i obećavala mu brak

Pjevačica pokazala fudbaleru koliko joj je stalo do njega

Kurir.rs

6.2.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4

Javnost ne prestaje da bruji o porukama koje je Jelena Karleuša 2017. godine navodno slala svom ljubavniku, a ona mu u njima, kako tvrde, obećava brak, tačnije da će cijeli život provesti zajedno, ali mu govori i kako uživa u seksu sa njim.

Ognjen Vranješ je Jeleni Karleuši, prema ovim navodima, 18. oktobra na Instagramu poslao snimak sa meča Aek-Ksanti, na kojem je 3 dana ranije dao gol, a pjevačica ga je pohvalila i rekla da je on "njen ponos", prenosi Kurir.rs. 

Karleuša je u porukama, navodno, pokazivala i koliko joj je stalo do Vranješa. U jednoj prepiski Ognjen je istakao koliko mu je neprijatno što ga pjevačica tetoši, da mu je čak masirala i noge, a ona je, sudeći po porukama, odgovorila na poseban način.

- Svašta! Ja ću ti uvijek maziti umorna stopalca i masirati zlatne nožice. I kuhati, pu****, podržavati, razumjeti te i vjerovati u tebe, zato što te volim i zato što to zaslužuješ. Bebo, ako me stvarno voliš, imat ćemo cijeli život da uživamo. Meni je svaki dan sve teže bez tebe.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.