JET SET

Džastin Biber iznenadio sve: Tvrdi da on i Hajli nisu imali seks sve dok se nisu vjenčali, a evo šta sada kaže o toj odluci

Nakon tri mjeseca veze par se vjenčao

Hajli i Džastin Biber. Screenshot

Avaz.ba

8.2.2019

Jedan od najpopularnijih pop zvijezda današnjice Džastin Biber (Justin Bieber) i lijepa manekenka Hajli Boldvin (Hailey Baldwin) vjenčali su se u tajnosti prošle godine, nakon samo tri mjeseca veze.

Otad stalno privlače pažnju gdje god se pojave, a nedavno su u intervjuu za američko izdanje časopisa "Vogue" ispričali kako nisu imali seksualne odnose sve dok nisu stupili u brak. 

Ovo što su otkrili šokiralo je javnost, a njih dvoje tvrde kako je apstinencija bila jedna od najboljih odluka koje su donijeli u životu. Sudeći prema Biberovim tvrdnjama, u celibatu je proveo više od godinu, a po tome ispada da nije imao seks ni s bivšom djevojkom Selenom Gomez, s kojom je raskinuo u proljeće prošle godine.

- Mislim da seks može da uzrokuje veliku bol i patnju. Ponekad ljudi imaju seks jer se ne osjećaju dovoljno dobro i vrijedno, imaju manjak samopouzdanja. Žene to rade, kao i muškarci. Želim da se posvetim Bogu na taj način, jer osjećam da je to dobro stanje moje duše. I vjerujem da me je Bog blagoslovio zbog toga kada mi je poslao Hajli. Budemo nagrađeni za dobro ponašanje - rekao je Džastin.


Screenshot

Međutim, kako je objasnio, želja za seksom bila je dio odluke da se brzo vjenča s lijepom Hajli.

- Kad sam je vidio prošlog juna, zaboravio sam koliko sam je volio i koliko mi je nedostajala i ona i način na koji je utjecala na moj život. Pomislio sam, ovo je ono što sam tražio sve vrijeme - istakao je Džastin. 


Screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.