ŠOKANTNO

Skandal u Beogradu: "Prijateljice noći" otjerale Džonija Depa iz hotela, a evo šta su mu nudile

Holivudski glumac trenutno snima novi film

Dep prilikom izlaska u Beogradu. Kurir

Avaz.ba

12.2.2019

Dolazak Džonija Depa (Johnny Depp) u Beograd zbog snimanja filma "Minamata" izazvao je veliko interesiranje njegovih fanova, a najviše su se pomamile animir-dame, koje su htjele upoznati holivudskog glumca, saznaje Kurir od izvora bliskog produkciji.

Ljudi zaduženi za organizaciju Depovog dolaska odlučili su zato da ga premjeste iz jednog hotela u drugi. Otkako je Dep kročio na beogradski aerodrom, mnogi su počeli da se raspituju o čuvenom "piratu s Kariba", pa su hotel u koji su ga prvobitno smjestili svakodnevno opsjedali građani, prije svega žene.

- Znali smo da će dolazak Džonija Depa izazvati veliku pažnju javnosti, ali nismo mogli da pretpostavimo da glumac neće imati mira od žena i djevojaka koje su se otvoreno nudile i preporučivale glumcu preko osoblja. Dolazile su i djevojke lakog morala, one koje naplaćuju seksualne usluge. Pošto će se u Beogradu zadržati pet sedmica, morali smo da ga premjestimo u drugi smeštaj, na potpuno suprotnu lokaciju, kako bi zadržao privatnost, koju je i sam tražio. Tako je kompletna ekipa oko Depa, od njegovih kuhara i stilista pa sve do osiguranja, premještena s njim na tajnu lokaciju - priča izvor Kurira.

Kao što je i očekivano kad je reč o velikim zvijezdama, naročito holivudskog kalibra, sa slavnim glumcem niko nema kontakt, osim tek nekoliko osoba s kojima usko sarađuje na setu.

Džoniju su vozač i kombi sa zatamnjenim staklima na raspolaganju 24 sata, kao i osiguranje. Naravno, on je već bio u provodu u jednom čuvenom restoranu, što je ekskluzivno zabilježio samo paparaco Kurira.

Na snimanju filma prije dva dana Dep je prvi put izašao iz studija i snimao scene u blizini Jugoslovenske kinoteke, a centar grada bio je blokiran. Holivudski glumac ima čak četvoricu dublera, koji umjesto njega snimaju pojedine scene u kojima nije potrebno njegovo prisustvo.

Depu je ovo treća posjeta Srbiji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.