SKANDALI

Karleuša moli Tošićeve ljubavnice: Demantirajte da ste bile s Duškom

Manekenke pobjegle glavom bez obzira

Karleuša krenula redom. Kurir

Kurir

12.2.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+6

Osim oštrog obračuna s Ognjenom Vranješom i zlim jezicima koji je svakodnevno napadaju zbog seks-afere s bh. fudbalerom, Jelena Karleuša, navode domaći mediji, nije zapostavila ni drugu stranu - ljubavnice njenog muža Duška Tošića, piše Kurir.

Pošto nije malo onih koje su se našle "na crnoj listi", JK je krenula redom! Kako se navodi, kada je manekenka Vladana Railić za Alo potvrdila da je bila u šemi s Tošićem, već narednog dana morala je demantirati tu izjavu, tvrdeći da joj je neko hakirao Instagram.

Jedino što nije tačno utvrđeno je da li joj je profil na ovoj društvenoj mreži hakiran dan ili dva prije sporne izjave, s obzirom na to da je objavila dva demanta s različitim vremenskim odrednicama.

Njene statuse je JK objavila na svojoj društvenoj mreži. Railić se, međutim, predomislila pa ih obrisala, svjesna da je slagala. Kako se ističe, glavni razlog njene objave bile su prijetnje koje je dobivala od ljudi bliskih Jeleni, a kojih se uplašila.

- Vladana je htjela da pričom o Dušku malo skrene pažnju na sebe, međutim, previše se zaigrala, ne računajući na to da će Jelena poludjeti. Ona joj je zaprijetila putem zajedničkih prijatelja da se okani priča o Tošiću i da sve to demantira, jer neće dobro proći - tvrdi Kurirov izvor.

S druge strane, pjevačica je na sve načine pokušala dokazati da joj ne smetaju priče da je muž vara sa Sofijom Milošević, pa su onda isplivale šokantne poruke u kojima svoju "drugaricu" naziva "prostitutkom najniže klase koja se je*e za pare".

Malo prije toga, iako nije bila upućena u čitavu priču, Sofija je svakako demantirala vezu sa Tošićem, vjerovatno ne želeći da okusi gnjev Jelene Karleuše.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.