JET SET Slavni glumac se konačno pomirio s majkom

Kristijan Bejl se zbog fatalne Srbijanke prije 10 godina odrekao porodice

Situacija je kulminirala kada je u hotelskoj sobi izbila žestoka svađa nakon koje je Kristijan iz hotela izbacio majku i sestru

Avaz.ba
12.02.2019 17:29

Kristijan Bejl

Foto: Društvene mreže

Glumac Kristijan Bejl (Cristian Bale, 45) prisustvovao je svečanoj ceremoniji dodjele nagrada BAFTA u nedjelju uvečer u Londonu, gdje je bio nominiran za najboljeg glumca za ulogu u filmu "Vice". 

Kristijan godinama nije razgovarao s majkom jer se protivila njegovoj vezi s lijepom Sandrom Blažić.

Kako prenose britanski mediji, Kristijan se poslije deset godina pomirio s majkom Dženi (Jenny), koja je i sama potvrdila da je ponovo u dobrim odnosima sa sinom.

- Da, razgovaramo. Znam da je Kristijan u Londonu - rekla je za "Mirror".

Podsjetimo, glumac je u sretnom braku s ljepoticom srbijanskog porijekla Srboslavom Sandrom Blažić, čiji su roditelji napustili Beograd 1960. godine i emigrirali u Ameriku, a uspjela je da ga osvoji do te mjere da je stao na ludi kamen iako je mislio da se nikada neće oženiti.

Zbog toga što njegova majka nije podržala vezu s ovom ljepoticom, glumac je prije deset godina prekinuo svaki kontakt s porodicom - i s majkom Dženi i sa sestrom Šeron (Sharon). 

Situacija je kulminirala kada je u hotelskoj sobi izbila žestoka svađa, nakon koje je Kristijan iz hotela izbacio majku i sestru i odrekao ih se.

  • Foto: (Screenshot)
NA VRH