ŠOKANTNO

Isplivali stravični detalji o nastranosti Majkla Džeksona

Kralj popa je počeo zlostavljati Vejda Robsona čim su ostali prvi put sami

Dokumentarni film "Leaving Neverland" nakon premijere prikazan je u SAD i Velikoj Britaniji. Arhiv

Avaz.ba

10.3.2019

Dokumentarni film "Leaving Neverland" nakon premijere prikazan je u SAD i Velikoj Britaniji. Dokumentarac traje četiri sata, a u njemu učestvuju Vejd Robson (Wade), Džejms Sejfčak (James Safechuck) i njihove porodice. Dva muškarca koja su kao dječaci bili bliski pokojnom kralju popa u filmu su u detalje opisali seksualno zlostavljanje koje su, kako tvrde, doživjeli.

Australac Vejd Robson kazao je da ga je Majkl Džekson (Michael Jackson) počeo seksualno zlostavljati čim su prvi put ostali sami.

- Džekson je pozvao moju porodicu i mene na imanje Neverland. Trebali smo ostati nekoliko dana, a onda obići i ostale dijelove Kalifornije. Međutim, Džekson je bio jako tužan što odlazim, a ja sam bio očajan. Zbog toga sam, uz dopuštenje svojih roditelja, ostao sam u Neverlandu dok je moja porodica obilazila Kaliforniju - kaže Robson.

Majkl Džekson je zlostavljao Vejda čim su ostali prvi put sami.

- Seksualno zlostavljanje počelo je čim smo prvi put ostali sami. Ponudio mi je da prespavam u njegovoj sobi. Prije samog seksualnog čina nekoliko dana me je grlio, ljubio i mazio. Meni kao djetetu to je bio lijep osjećaj. Prve noći imali smo oralni seks, prvo je on stavio moj spolni organ u usta, a onda ja njegov. Tada mi je rekao da je to način na koji jedan drugom pokazujemo ljubav i da smo mi suđeni jedan drugom - dodao je.

Seksualno zlostavljanje je trajalo do njegove 14. godine.

- Nikada me nije tukao, uvijek je bio jako nježan. Zlostavljanje je trajalo do moje 14. godine - kazao je Robson koji je u potpunosti shvatio što mu se dogodilo tek kada je dobio sina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.