NEOČEKIVANO

Novi detalji: Tifani Tramp izabrala Beograd kako bi se tajno vjenčala

U vezi su skoro dvije godine

Tifani Tramp i njen izabranik Majkl Bulors. Arhiv

Avaz.ba

13.3.2019

Tifani Tramp (Tiffany Trump), najmlađa kćerka američkog predsjednika Donalda Trampa, došla je u Beograd kako bi se tajno vjenčala s momkom Majklom Bulorsom (Michael Bullors), saznaju srbijanski mediji.   

Njih dvoje su se za Srbiju odlučili jer su željeli proći neopaženo, ali im to nije pošlo za rukom. 

- Tifani je oduvijek bila drugačija i vragolasta. Privlačile su je nesvakidašnje stvari i neobične avanture. Ona i njen dečko su u vezi skoro dvije godine i došli su na ludu ideju da se tajno vjenčaju tokom putovanja, i to u zemlji gdje ih niko ne zna. Bili su uvjereni da je Srbija pravi izbor. Tifani nije očekivala da će ih neko prepoznati i da će se saznati da sa izabranikom boravi u Beogradu. Željela je da se Majklu zavjetuje na vječnu ljubav i zato je s njima na put krenulo samo nekoliko njima najbližih ljudi - ispričao je sagovornik za Kurir.

On kaže kako još uvijek nije sigurno kada će obaviti čin vjenčanja ili će to ostaviti za neku drugu destinaciju, s obzirom na to da je otkriveno da su u Beogradu.

- Trampova kćerka ne želi da njen otac iz medija sazna šta je ona uradila. To planira lično da mu saopći. Svjesna je da bi se možda zbog toga naljutio, pa ne želi nikakvu neprijatnost s roditeljima. Također, svadba i veliko veselje će svakako biti i u Americi, gdje im žive porodice i prijatelji - tvrdi sagovornik za Kurir.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.