MUZIKA Zbog dodjele muzičke nagrade "Porin"

Koncert Massima Savića u Sarajevu pomjeren na 12. april

Trebao biti održan 30. marta

E. B.
18.03.2019 13:38

Massimo Savić: Raduje se susretu s bh. publikom

Foto: Arhiva

Zbog učešća na dodjeli muzičke nagrade ''Porin'', koja se održava 29. marta, sarajevski koncert Massima Savića, koji se trebao održati 30. marta u dvorani ''Mirza Delibašić'', pomjera se na 12. april.

- Zbog nemogućnosti prebacivanja izvođača, benda i tehnike u jednom danu iz Rijeke u Sarajevo te nedostatka vremena za adekvatnu probu, koju zahtijeva jedan ovako veliki koncert, u dogovoru s menadžmentom izvođača, u želji da Sarajevu priredimo vrhunski muzički spektakl, donijeli smo zajedničku odluku da se koncert pomjera na 12. april. S obzirom na to da se radi o najvećem Massimovom solo koncertu u Sarajevu, koji prate zahtjevna produkcija i pripreme, pomjeranje datuma je jedino rješenje. Ulaznice sa starim datumom važe i za novi - saopćili su organizatori iz agencije ''PRimera''.

Cijela dvorana je sa sjedećom postavkom, a nove ulaznice po cijenama od 15 do 50 KM dostupne su u prodaji na platou ''Skenderije'', u BKC-u i sistemu kupikartu.ba.

Massimo pred bh. publiku stiže u pratnji svog stalnog benda, koji čine Marko Matošević, Robert Vrbančić, Dalibor Pipo Matošević, Boris Popov, Bruno Urlić i Gojko Tomljanović.

Komentari

NA VRH