ZVIJEZDE

Knjiga otkrila detalje iz kreveta Majkla Džeksona i Elvisove kćerke

Nakon objave kontroverznog dokumentarca "Leaving Neverland", seksualni život pjevača ponovo se našao u centru pažnje javnosti

Lise Mari Presli i Majkl Džekson su bili u braku od 1994. do 1996.. Društvene mreže

Avaz.ba

23.3.2019

Nakon objave kontroverznog dokumentarca "Leaving Neverland", seksualni život Majkla Džeksona (Michael Jackson) ponovo se našao u centru pažnje javnosti te je isplivala knjiga "The Magic and the Madness", koju je napisao J. R. Taraboreli (J. R. Taraborelli), koji je s pjevačem bio prijatelj 40 godina.

U knjizi je Taraboreli progovorio o seksualnim odnosima Majkla i njegove bivše supruge Lise Mari Presli (Lisa Marie Presley), Elvisove kćerke s kojom je bio u braku od 1994. do 1996. Lisa je javnosti otkrila da je Majkl bio "odličan u krevetu", da je bio strastven ljubavnik te da je volio igrice, ali nikad nije ispričala više od toga, no Taraboreli je u svojoj knjizi iznio neke detalje o njihovom seksu.  

- Prvi put kad je nakon seksa upalila svjetlo, on je skočio iz kreveta i otrčao u kupaonicu da ga ne bi mogla vidjeti. Vratio se 20 minuta kasnije, kompletno našminkan, noseći svileni ogrtač. Volio je nositi nakit u krevetu. Često su igrali seksualne igrice i glumili određene uloge, ali Lisa nikad nije rekla koje su to tačno uloge bile - piše Taraboreli. 

Nikad se nije otkrilo zašto su se Majkl i Lisa rastali, ali ona je, kad je riječ o optužbama za pedofiliju, uvijek bila na njegovoj strani.  

Ne vjerujem da je učinio išta pogrešno, krivo je optužen. Zaljubila sam se u njega i htjela sam ga spasiti. Osjećala sam da to mogu - prenosi Taraboreli Lisine riječi. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.