TRAGEDIJA

U Los Anđelesu ubijen poznati reper

Nakon što su saznali za ovu tužnu vijest, mnoge kolege muzičari i druge poznate ličnosti odlučili su putem društvenih mreža odati počast pjevaču

Reper Nipsej Husl poginuo u 33. godini. Instagram

Avaz.ba

1.4.2019

Reper Nipsej Husl (Nipsey Hussle, 33) preminuo je nakon što je upucan ispred svoje prodavnice odjeće "Marathon Clothing" u Los Anđelesu, prenosi BBC.

Trojica muškaraca su upucana u nedjelju. Reper je od posljedica ranjavanja preminuo, dok se ostala dvojica muškaraca nalaze u stabilnom stanju, saopćila je policija. 

Nakon što su saznali za ovu tužnu vijest, mnoge kolege muzičari i druge poznate ličnosti odlučili su putem društvenih mreža odati počast reperu, a među njima su Rijana (Rihanna) i Dž. Kol (J. Cole).

- Ja ne mogu vjerovati. Potresena sam. Dragi Bože, neka njegova duša počiva u miru i iskreno saučešće njegovim najbližim. Tako mi je žao što se ovo dogodilo - napisala je Rijana na Twitteru.

- Nipsej, ti si legenda. Poštujem i divim se tvojoj karijeri i onom što si uradio za komšiluk. Moje srce je slomljeno danas kada sam čuo vijesti. Molim se za tvoje voljene... Bog je imao veće planove za tebe - napisao je Dž. Kole na Twitteru.


Od Nipseja se oprostio i slavni reper Neli (Nelly) na svom Instagram profilu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.