JET SET

Ko je bio kao leptir, a ko je pokazao dekolte na premijeri "Igre prijestolja"

Emitiranje novih epizoda počet će uskoro

Piše: Avaz.ba

4.4.2019

Gvendolajn Kristi - Avaz
Gvendolajn Kristi - Avaz
Sofi Turner - Avaz
Džordž R. R. Martin - Avaz
Direktor CNN-a Džef Cuker - Avaz
+3

Fanovi megapopularne serije "Igra prijestolja" željno su iščekivali novu osmu sezonu, koja je ujedno i posljednja. 

Sinoć je održana premijera u Njujorku u "Radio City Music Hallu", a emitiranje novih epizoda počet će uskoro. 

U Njujorku sinoć su se okupile kolege sa seta svake sezone, a ženski dio ekipe posebno je uzablistao. Tu je bila i britanska glumica Emilija Klark (Emilia Clarke), koja u seriji glumi Daneris (Daenerys), a njena raskošna haljina ostavila je bez daha. Poglede je mamila i Mejsi Vilijams (Maisie Williams), koja je pokazala svoj dekolte. 

Društvo na crvenom tepihu pravila joj je Sofi Turner (Sophie), koja je došla s partnerom, pjevačem Džoem Džonasom (Joe Jonas). Sofi je tepihom prošetala u crnoj haljini s blještavim detaljima, a dekolte je bio u prvom planu.

Ipak, najupečatljivija je bila Gvendolajn Kristi (Gwendoline Christie), koja u seriji glumi Brien of Tart (Brienne of Tarth). Pojavila se u haljini dizajnerice Iris van Herpen iz proljetne kolekcije u kojoj je glumica izgledala fenomenalno. Glumica Natali Emanuel (Nathalie Emmanuel) odjenula je narandžastu haljinu s volanima. Hana Murej (Hannah Murray) odabrala je jarkožutu haljinu bez naramenica.

Tepihom su prošetali još Ejden Gilen (Aiden Gillen), Konlet Hil (Conleth Hill), Rori Mekken (Rory McCann), Daniel Portman , Liam Kuninam (Cunningham) i mnoge druge zvijezde "Igre prijestolja".  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.