DRUŠTVENE MREŽE Posljednjim hitom podigla veliku prašinu i pokrenula veliki broj komentara

Arijana Grande na čudan način priznala da je biseksualka

Pjevačica se još nije oglašavala povodom nagađanja

Avaz.ba
04.04.2019 17:34

Arijana Grande

Foto: Arhiv

Američka pjevačica Arijana Grande (Ariana) posljednjim hitom podigla je veliku prašinu i pokrenula veliki broj komentara. 

Naime, Arijana je objavila pjesmu pod nazivom "Monopoly", koju je otpjevala u saradnji s kolegicom Viktorijom Monet (Victoria), a fanovi su pojedine stihove shvatili kao njeno priznanje da je biseksualka te su poveli raspravu na Twitteru.

Kako prenosi "People", sporni stih zbog kojeg se povela rasprava je "Ja volim muškarce i žene", a mnogi su ovo shvatili kao pjevačicino priznanje da je biseksualka.

- Upravo sam poslušala stihove pjesme, tako mi je drago zbog tebe Arijana", "Ako je ovo način na koji je Arijana odlučila priznati da je privlače i žene, onda mi je jako drago zbog nje", "Ponosna sam zbog tebe" - samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Arijana se još nije oglašavala povodom nagađanja njenih fanova, a pošto upravo ovu pjesmu pjeva s Viktorijom, koja je prošle godine priznala da je privlače i muškarci i žene, mnogi su uvjereni da je ovo Arijanino priznanje.

Komentari

NA VRH