LJEPOTICA

Tamara Miličević: Pomogla sam Severini da dođe do daha

Imala sam dosta nemoralnih ponuda, neprijatnih situacija, loših ljudi, praznih priča i dosta sujete i ljubomore

Razgovarao: Adi HODŽIĆ

7.4.2019

Miličević: Bila sam Severinina služavka - Avaz
Miličević: Bila sam Severinina služavka - Avaz
Miličević: Bila sam Severinina služavka - Avaz
Miličević: Bila sam Severinina služavka - Avaz
Miličević: Bila sam Severinina služavka - Avaz
+1

Lijepa Novosađanka Tamara Miličević nedavno se pojavila u novom spotu Severine Kojić “Fatamorgana” kojoj seksepilna manekenka glumi služavku. Ovu interesantnu ponudu Milićević je prihvatila jer do sada nikada nije snimala spot, a kako ističe dodatni motiv bio je to što je u pitanju popularna pjevačica. 

- Moja uloga u spotu je bila kućna pomoćnica, služavka, žena koja joj je desna ruka u kući. Snimili smo manje kadrove kako radim po kući, a glavni kadar je kada Severina pada u nesvijest, a ja pritrčavam da je uhvatim i pomažem joj da se smiri i dođe do daha. To je bilo jako interesantno i za snimiti i glumiti, dosta smo se smijali i šalili da ću je možda i ispustiti – otkriva manekenka kroz smijeh. 

Utisci ove ljepotice su jako pozitivni, ističući da je ekipa koja stoji iza cijelog ovog projekta maksimalno profesionalna. 

- Severina je jako energična žena, puna života, nasmijana, opuštena, u isto vrijeme i dama i djevojčica, prije svega divna osoba i dobar čovjek a onda velika zvijezda – otkrila je Miličević.

Kako su manekenke nerijetko na meti nemoralnih ponuda, one nisu zaobišle ni atraktivnu Vojvođanku. 

- Imala sam dosta nemoralnih ponuda, neprijatnih situacija, loših ljudi, praznih priča i dosta sujete i ljubomore, to sve prati ovaj posao i s tim model mora da se nosi. Ja sam osoba koja je profesionalna do krajnje mjere i iza svakog mog posla i uspjeha stoji čista profesionalnost i obraz – priznala je manekenka.

Miličević je u svojoj karijeri radila za najveće brendove kao što su Versaće, Armani, te krasila magazine kao što su “Elle” “Harper’s Bazaar” i “Vogue”.  

Emotivno ispunjena 

- Što se emotivnog života tiče, u sretnoj sam vezi već punih osam godina, vjerena sam i veoma sretna i ispunjena po tom pitanju. Moj vjerenik Vladimir je moja najveća podrška što se tiče mog posla i većim djelom zasluge idu njemu za sve moje uspjehe i moje postojanje i trajanje u ovom svijetu mode – ističe Miličević.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.