IMA SE, MOŽE SE

Bijonse i Džej Zi među klijentima: "Pješčani dvorac" u kojem uživaju najbogatiji

Avaz.ba

7.4.2019

U Hamptonsu, programer Džo Farel (Joe Farrell) je iskoristio brokersku kuću "Saunders & Associates" za prodaju 19 nekretnina u vrijednosti od ukupno 200 miliona dolara.

Popis uključuje dvorac po imenu Sandcastle, Ferelov dom iz snova, prenosi Express.hr.

Bijonse i Džej Zi (Beyonce i Jay-Z) su 2012. godine iznajmili ovu nekretninu, koja uz ostale sadržaje ima i kuglanu, a sada se prodaje za 49.95 miliona dolara.

Farel, iz firme Farrell Building Co., također gradi dvije nove kuće u Bridžhemptonu (Bridgehampton). Jedna, na adresi 51 Sandpiper Lejn, bit će njegova osobna rezidencija. Druga na 65 Sandpiper Lejnu, koštat će 14,9 miliona dolara, piše New York Post. Imat će zavidnih 7.500 kvadranih metara, i sedam spavaćih soba, 10 kupatila, teretanu, kućno kino i krovnu terasu s pogledom na okean.

Također u vrtu će biti bazen i posebno zdanje uz njega. Prošle godine, je prodao 18 kuća u samo šest mjeseci. "Ja to zovem" Trump bump ", kaže on.

"Nekretnine su doslovno planule pa sam morao brzo graditi nove."


Endrju Saonders (Andrew Saunders), osnivač firme Saunders & Associates, dodao je:

- Džo je vrlo uspješan razvojni programer i iskoristio je naše marketinške sposobnosti da ga zastupamo. Imamo marketinški tim od 17 ljudi koji su u svemu vrlo vješti, od slaganja fotogalerije do grafičkog dizajna i pisanja popratnih tekstova, pa do promocije preko digitalnih i društvenih medija. "

Farel kaže da je godinama radio sa Saundersom. "Zajedno smo napravili mnogo stvari. Gledao sam ga kako otvara svoju firmu u podrumu svoje kuće. S mojim velikim skokom u komercijalne nekretnine, bilo je vrijeme da jedna velika, mlada, kul firma - i cijeli njegov marketinški tim - radi na mojim oglasima."

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.