KRALJEVSKA PORODICA

Poznati spol i ime bebe Megan Markl?

Dio Britanaca nagađa da je vojvotkinja od Saseksa već rodila, a dio njih smatra da će se beba roditi za Uskrs

Dio Britanaca nagađa da je vojvotkinja od Saseksa već rodila. Arhiv

Avaz.ba

16.4.2019

Megan Markl (Meghan Markle) i princ Hari (Harry) prošle su sedmice objavili da će se njihovo prvo dijete roditi u tajnosti te da će vijest o rođenju djeteta objaviti naknadno. 

Dio Britanaca nagađa da je vojvotkinja od Saseksa već rodila, a dio njih smatra da će se beba roditi za Uskrs, baš tokom vikenda, kad kraljica Elizabeta (Elizabeth) slavi svoj 93. rođendan.

Britanske kladionice povukle su klađenje na spol bebe jer je 80 posto oklada posljednjih nekoliko dana bilo na djevojčice. Što se imena tiče, Britanci se masovno klade da će beba nositi ime Dajana (Diana).

- Neko je odao tajnu. Možda su procurile slike s ultrazvuka - rekao je jedan od vlasnika kladionica koje više ne primaju oklade.

Da se vrijeme porođaja bliži, dali su naslutiti i princ Čarls (Charles) i njegova supruga Kamila (Camilla), koji su, također, uzeli pauzu od obaveza do 7. maja, za kada su najavili službenu posjetu Njemačkoj.

Megan i Hari nedavno su napravili i službeni Instagram profil i pretpostavlja se da će ovih dana baš tamo biti objavljena prva fotografija novog člana porodice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.