SKANDAL

Zubima ću ti skinuti donji veš: Nevjerni ginekolog nastavio s udvaranjem djevojkama pa otkrio kakva je Snežana Đurišić u seksu

Avaz.ba

25.4.2019

Doktor Vanja Milošević, izabranik pjevačice Snežane Đurišić, nikako da se nauči pameti.

Naime, nakon što su procurile njegove prepiske s Facebooka u kojima se vidi kako se udvara anonimnoj, mladoj djevojci, doktor je ponovo uradio istu stvar.

Umjesto da šuti i zavuče se u mišiju rupu, dečko Snežane Đurišić odmah je kontaktirao anonimnu djevojku koja je njihovu prepisku dala novinarima i nastavio joj se udvarati.

Međutim, za razliku od prve prepiske u kojoj je doktor tvrdio da su novinari izmislili njegovu vezu s Đurišić, ovoga puta Milošević je promijenio priču, te je djevojci objasnio da sa Snežanom nije u ozbiljnoj vezi, ali da mu je lijepo s njom i da je pjevačica "prava vatra u krevetu".

Vanja je najprije prekorio djevojku jer je njihovu prepisku dala novinarima, a kada ga je ona upitala da li se plaši šta će mu Snežana reći, doktor joj je objasnio da je njegova veza sa Đurišićevom "neobavezna", prenosi Alo.rs.

Vanja se prvo malo ljutio na djevojku jer je njihovu prepisku dala novinarima, a onda joj je priznao da želi seks s njom.

- Ne bojim se ja nikoga, sa Snežanom nisam u ozbiljnoj vezi. Lijepo mi je s njom, neću lagati. Stalno šetamo i izlazimo, ali opet... Nije trebalo da uradiš to što si uradila, mogli smo se tajno viđati i bilo bi nam lijepo. Rekao sam ti da to nije ozbiljna veza i kad-tad će pući - piše tako doktor svojoj simpatiji, koja ga je pitala zbog čega hoće ostaviti Snežanu.

- Voliš mlađe ili se nije dobro pokazala u krevetu te zbog toga hoćeš da je zamijeniš - pitala je djevojka, a doktor joj je odgovorio:

- Mlađe je slađe, ali Snežana je vatra u krevetu. Možda ne djeluje tako, ali je zaista dobra - napisao je Vanja anonimnoj djevojci na Facebooku, a potom je prešao na konkretnije stvari. 

- Maco, šta imaš sada na sebi - pitao je Milošević svoju simpatiju.

- Haljinu, a ispod nje crvene gaćice - napisala mu je ona.

- Jesu li tange - pitao je doktor, a djevojka je potvrdno odgovorila.

- Uf, malena, sada bih ih zubima skinuo - rekao je Vanja.

- Da li tako skidaš i Snežanu - pitala je djevojka, a on je odgovorio:

- Ma pusti više Snežanu, sam sam kod kuće i gledam tvoje fotografije. Ti si prelijepa - napisao je doktor, a potom je tražio od djevojke da ga pozove kako bi joj čuo glas, ali ga je ona odbila.

Pjevačica Snežana Đurišić preuzela je na sebe obavezu da plaća mjesečnu alimentaciju za vanbračno dijete koje je njen dečko Vanja Milošević prije tri godine napravio jednoj studentici, ekskluzivno je otkrio VIP. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.