ISTINA

Dženifer Aniston u tajnom intervjuu otkrila šta zaista misli o Anđelini Đoli

Avaz.ba

1.5.2019

Razvod Dženifer Aniston (Jennifer Aniston) i Breda Pita (Brad Pitt) bio je jedan od onih koji se pamte. Bred i Dženifer razveli su se nakon pet godina braka, a odmah po objavi razvoda počelo se šuškati da je za sve kriva Anđelina Đoli (Angelina Jolie) u koju se Bred zaljubio na setu filma "Gospodin i gospođa Smith".

Aniston razvod je podnijela damski i nikad nije Anđelinu i Bredaa pljuvala u javnosti. Ipak, nije uvijek bila bez komentara na novu djevojku svog bivšeg muža, prenosi Index.hr.

Jedna od takvih prilika dogodila se nakon što je Anđelina u intervjuu iz 2007. godine novinarima ispričala da joj je Bred Pit najveće iznenađenje u životu i da je zbog njega ponovno zavoljela glumu.

- Dok smo snimali film, jedva sam čekala ići na set. Odmah smo se povezali, a kasnije smo shvatili da između nas zaista postoji nešto više - rekla je Anđelina koja je navodno Dženifer pozvala da porazgovaraju nasamo.

Dženifer je 2008. godine novinara Voguea zamolila da isključi diktafon i rekla mu da joj je Anđelinin poziv nešto najsmješnije što je ikad čula.

- Mnoge stvari koje je rekla u intervjuu ja uopće nisam znala. Da, kao jedva je čekala ići na set zbog Breda. Nije joj to nimalo kul - rekla je Dženifer prije 11 godina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.