POKLONI

Palo pomirenje - Bred Pit poklonio Dženifer Aniston kuću od 70 miliona dolara?

Glumica je u februaru ove godine proslavila 50. rođendan

Romansa prekinuta prije 15 godina

Avaz.ba

3.5.2019

Mediji bruje o navodnom pomirenju glumačkog para, a svi su se iznenadili kada joj je poklonio kuću u kojoj su nekada živjeli, koja vrijedi milione dolara.

Nekadašnji glumački par Dženifer Aniston (Jennifer) i Bred Pit (Brad Pitt) rastao se prije skoro 15 godina, a donedavno se u medijima špekuliralo da su obnovili svoju romansu, nakon glumčevog razvoda od Anđeline Đoli (Angelina Jolie).

Glumica je u februaru ove godine proslavila 50. rođendan, a među zvanicama se pojavio i njen bivši dragi Bred. Fanovi bivših ljubavnika počeli su špekulirati šta je to Pit poklonio svojoj nekadašnjoj supruzi, a sada su strani mediji došli do informacija da je u pitanju kuća u kojoj su njih dvoje nekada živjeli, i to na Beverli Hilsu.

Impozantna vila vrijedi čitavih 70 miliona dolara, a izvor blizak Anistonovoj navodi da je glumici bilo veoma teško da je napusti nakon razvoda.

- Gubitak njihovog doma iz snova povećao je bol nakon njihovog razvoda. Kuća je bila na prodaju u vrijeme kada su se razvodili, a Dženifer je teško palo što je Bred tada nije kupio - ispričao je izvor.

Dženifer i Bred su bili u braku od 2000. do 2005. godine, a glumica se kasnije udala za Džastina Teroa (Justin).


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.