JET SET

Nataša Bekvalac i dalje pati za bivšim mužem

Arhiv

Kurir.rs

11.5.2019

Nataša Bekvalac pokajala se što se razvela od drugog muža Ljube Jovanovića, a to dokazuje njena nova pjesma pod nazivom "Direktore", koju je upravo njemu posvetila, ekskluzivno saznaje Kurir. 

Pjevačica je prije dva dana kod Cobija u studiju snimila ovu numeru, čiji tekst ukazuje na bivšeg rukometaša Partizana, koji je već nekoliko godina direktor Sportsko-rekreativnog centra Pionirski grad.

- Nataša i Ljuba razveli su se bez pompe i skandala, te se od tada nisu ni vidjeli ni čuli. Nemaju nikakav kontakt. Ali sudeći po novoj pjesmi, ona se pokajala što je izgubila Ljubu. Da je on za nju bio najbolji, shvatila je pošto je pretrpjela nasilje od trećeg supruga Luke Lazukića, koji je nedavno zbog toga i osuđen. Više puta je poslije toga pričala koliko je Jovanović dobar čovjek, kako je bio pažljiv prema njoj i njenoj kćerki Hani, i da joj je žao što ga je izgubila - navodi Kurirov izvor.

On kaže da je pjevačica baš iz tog razloga i došla na ideju da snimi pjesmu "Direktore" i da vjeruje da će se Jovanović pronaći u njoj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.