TAKMIČENJE Iznio u javnost ideju Saše Popovića

Još jedno novo pravilo u "Zvezdama Granda": Đorđe David otkrio šta nas očekuje

Mislim da je to dobra fora, da vidimo ko kome, više leži - zaključio je pjevač

Pulsonline
24.05.2019 18:16

Đorđe David otkrio istinu

Foto: Instagram

Među žirijem popularnog takmičenja "Zvezde Granda" sve je veća tenzija. Ove godine je Saša Popović uveo nova pravila, te je šou postao još zanimljiviji gledaocima.

Ipak, direktor "Grand" produkcije spremio je nešto novo i za narednu sezonu.

 A, ovu njegovu ideju iznio je Đorđe David u javnost:

- Do sada sam sa mojim kandidatima koji se nalaze u 5. krugu postigao baš ono što sam htio. Postoje njih troje, jedna djevojka i dva muškarca koji su otpali, zbog čega mi je jako žao, jer mislim da su oni po svom talentu zaslužili ići dalje. Možda je negdje njihova sreća što sljedeće godine, ako se budu prijavili, ja neću moći biti im mentor, jer će to biti zabranjeno. Oni će ići kod nekog drugog. Kandidati sa kojima sam ja ove godine radio, a ne dođu do finala, ja nemam pravo ih birati naredne godine. Ako se zid otvori i ja vidim da je to kandidat sa kojim sam ja radio, ja se automatki isključujem. Mislim da je to dobra fora, da vidimo ko kome, više leži - zaključio je David. 

Kako će reagirati Saša Popović kada bude shvatio da je Đorđe David otkrio "keca u rukavu" koji je direktor "Granda" čuvao za narednu sezonu, ostaje nam da vidimo.

Komentari

NA VRH