NOVOSTI

Emina Pršić: Želja mi je prenijeti iskrenu emociju

Ove godine prvo pojavljivanje u Tuzli

Pršić: Autorica popularnih naslov. Arhiv

Piše: A.HODŽIĆ

27.5.2019

Emina Pršić, autorica zanimljivih naslova knjiga kao što su “Kad te bajka sastavi, život rastavi” ili “Nedostaje? Ne. Dosta je!”, ove sedmice dolazi u Tuzlu, a potom i u Sarajevo promovirati novu knjigu “Ljubav, beba, blagostanje i sranje”. 

- U BiH se uvijek rado vraćam jer sam tamo, sada mogu reći, stekla divna prijateljstva. Moje predstavljanje je uvijek u krugu ljudi koji su zaljubljenici u dobro štivo. Očekivanja su uvijek ista, podijeliti iskrenu emociju napisanog, pružiti dobru atmosferu i prenijeti stečeno znanje – rekla nam je Pršić.

Zagrepčanka porijeklom iz Bosne i Hercegovine koja je na hrvatskoj sceni prije izdavanja knjiga bila poznata kao pjevačica i voditeljica odlučila je s terapeutkinjom Ivanom Šešo napisati knjige posvećene ljudskim odnosima i roditeljstvu.

- Da sam nakon napisane tri knjige dotaknula dušu samo jednog čitatelja, ja sam za života puno napravila jer, kada bi svako od nas samo "tom jednom" pružio ruku i razumijevanje kada zatreba, svijet bi bio još ljepše mjesto za život – zaključila je autorica.

Pršić ističe da joj je želja u budućnosti staviti naglasak na emocionalno opismenjavanje mladih ljudi.



Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.