SVJETSKI NASTUPI

Šta se može unijeti na koncert „Foo Fightersa“

Zabranjenene profesionalne kamere, ipadovi, selfi štapovi, oružje, boce, kanisteri bilo koje vrste, laseri, hrana, piće, ruksaci i torbe veće od 20x30 cm

Piše: L.K.P.

13.6.2019

Foo Fighters

Američka grupa „Foo Fighters“ održat će dva koncerta 18. i 19. juna u pulskoj Areni. Organizatori su objavili satnice i servisne informacije za oba koncerta, koji su odavno rasprodani.

S obzirom na rasprodanu Arenu i detaljan pretres na ulazima, vrata će se otvoriti dva sata prije početka predgrupe te više od tri prije Dejva Grola (Dave Grohl) i njegovog benda.

Satnice početka nastupa su iste za oba dana. Vrata Arene će se otvoriti u 18 sati, predgrupa, „Frank Carter & The Rattlesnakes“ počet će sa svirkom u 20 sati, a „Foo Fighters“ u 21:15.

Menadžment „Foo Fightersa“ objavio je popis stvari koje se ne smiju unijeti u koncertni prostor, a to su profesionalne kamere s odvojivim objektivima, profesionalni videosnimači (osim mobitela), profesionalni audiosnimači, go pro kamere, ipadovi, selfi štapovi, oružje, boce, kanisteri bilo koje vrste, laseri, hrana, piće, ruksaci i torbe veće od 20x30 cm.

Pripremljene su i dvije zone gdje će fanovi moći kupiti reklamni materijal benda i piće. Jedna se nalazi van koncertnog prostora, ispred Arene u Istarskoj ulici, a druga unutar prostora, odmah nakon provjere ulaznica za tribinu i stajanje na travi u ulici Ozad Arene.

Organizatori koncerta sve fanove koji nisu uspjeli doći do ulaznica savjetuju da ih ne kupuju preko oglasa ili drugim kanalima jer ne garantiraju za njihovu valjanost, a samim time i mogućnost da se uđe na koncert.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.